Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (39)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Bir Gün (2011), Çılgın Joe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Aksiyon Dublör    
2017 39 Aksiyon Dublör    

Hayat
2017 39 Korku Dublör 7.0 36,775
2017 39 Aksiyon Dublör 5.1 301

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 72,939

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.6 46,739

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 20,329
2016 38 Gerilim Dublör 5.1 417

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.1 655,486
2015 37 Dram Dublör 6.0 37,117
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 307,106

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 201,045

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 255,805
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 14,906

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 436,035

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 147,784

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 25,744

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.6 43,890

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 213,827

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 198,628

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 54,828

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 111,296

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 172,191
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 95,215

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 256,480

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.5 1,216,587
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 477,001

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 219,972

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 30,034

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 122,123

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 355,690
2011 33 Macera Dublör 7.5 258,275
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 109,487

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 543,980

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 113,030

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 547,471
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,145,246
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 71,199

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 55,132

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 67,504

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 218,434

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 232,313
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 220,328
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.7 454,895
2010 Suç Dublör 9.2 572,872
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,669
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 499,492

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 45,717
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 58,665
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 346,596
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 93,309

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,782,587

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 7.9 321,386

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 154,634

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 221,106
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 110,854

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,043,278

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 85,348
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 119,132

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 29,074
2002 24 Biyografi Oyuncu    
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,129

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 125,372

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 183,792
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 163,906

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 945,311
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017