Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (39)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Bir Gün (2011), Çılgın Joe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Aksiyon Dublör    
2017 39 Aksiyon Dublör    

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 40,810

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.6 42,275

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 18,761
2016 38 Gerilim Dublör 5.1 417
2016 38 Aksiyon Dublör    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.1 637,921
2015 37 Dram Dublör 6.0 35,734
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 301,596

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 196,736

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 251,186
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 14,472

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 426,376

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 145,515

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 25,423

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.6 43,296

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 211,175

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 195,381

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 54,166

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 110,116

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 170,604
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 94,027

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 254,040

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.5 1,198,789
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 470,825

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 217,884

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 29,639

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 120,643

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 351,414
2011 33 Macera Dublör 7.5 255,168
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 108,630

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 535,128

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 111,476

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 538,445
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,121,152
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 70,531

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 54,683

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 66,649

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 216,701

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 229,717
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 218,306
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,941

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.7 450,233
2010 Suç Dublör 9.2 559,473
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,544
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 493,770

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 45,151
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 58,054
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 343,007
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 91,336

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,755,591

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 8.0 318,044

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 153,346

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 218,922
2007 Dram Dublör 6.1 433
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 110,199

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,028,189

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 84,439
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 118,120

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 28,815
2002 24 Biyografi Oyuncu    
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,129

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 124,448

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 182,042
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 162,193

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 929,389
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,039
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017