Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (39)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Bir Gün (2011), Hayat (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kingsman: Altın Çember
2017 39 Aksiyon Dublör    
2017 39 Aksiyon Dublör 4.9 1,150
2017 39 Aksiyon Dublör 7.8 232,976

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 39 Aksiyon Dublör 7.0 91,101

Hayat
2017 39 Korku Dublör 6.7 112,356

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 89,074

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.6 52,464

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 23,077
2016 38 Gerilim Dublör 5.2 561

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.1 679,840
2015 37 Dram Dublör 6.0 39,837
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 315,235

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 209,721

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 263,209
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 15,788

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 453,502

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 151,132

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 26,197

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.6 44,913

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 218,353

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 205,344

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 56,023

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 113,136

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 174,879
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 97,171

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 260,225

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.4 1,244,632
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 498,982

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 223,191

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 30,650

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 124,380

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 362,687
2011 33 Macera Dublör 7.5 262,608
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 110,899

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 559,016

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 115,551

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 558,115
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,211,651
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 72,327

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 55,983

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 68,667

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 221,450

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 236,210
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 223,462
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.7 463,004
2010 Suç Dublör 9.2 595,125
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,770
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 508,448

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 46,738
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 59,851
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 351,942
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 96,326

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,825,385
2008 Dram Dublör 6.7 220

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 7.9 326,175

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 156,629

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 224,506
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 111,881

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,067,915

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 86,851
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 120,897

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 29,417
2002 24 Biyografi Oyuncu    
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,346

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 126,899

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 188,524
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 166,720

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 970,496
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,154
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017