Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (38)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Bir Gün (2011), Çılgın Joe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.2 23,057

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.6 38,283

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 17,575
2016 38 Gerilim Dublör 5.1 417
2016 38 Aksiyon Dublör    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.1 625,947
2015 37 Dram Dublör 6.0 34,560
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 297,271

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 193,884

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 248,241
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 14,137

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 420,345

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 144,334

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 25,242

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.6 42,953

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 209,574

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 193,442

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 53,780

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 109,394

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 169,596
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 93,303

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 252,543

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.5 1,187,927
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 468,024

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 216,681

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 29,358

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 119,652

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 348,797
2011 33 Macera Dublör 7.5 252,983
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 108,124

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 529,803

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 110,379

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 534,501
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,104,384
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 70,069

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 54,353

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 66,298

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 215,575

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 228,463
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 216,958
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,861

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.7 447,344
2010 Suç Dublör 9.2 543,135
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,406
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 490,436

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 44,783
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 57,643
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 340,564
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 89,956

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,739,593

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 8.0 316,124

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 152,547

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 217,565
2007 Dram Dublör 6.1 433
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 109,778

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,018,907

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 83,810
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 117,457

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 28,553
2002 24 Biyografi Oyuncu    
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,129

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 123,813

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 181,015
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 161,023

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 919,307
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,007

Kardeşler Takımı
- Aksiyon Oyuncu 9.5 237,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017