Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (40)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Hayat (2017), Bir Gün (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 40 Aksiyon Dublör 7.2 99,189

Yolcu
2018 40 Aksiyon Dublör 6.3 46,384
2017 39 Aksiyon Dublör 4.8 2,243

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 39 Suç Dublör 6.5 141,012

Kingsman: Altın Çember
2017 39 Aksiyon Dublör 6.8 183,367
2017 39 Aksiyon Dublör 7.5 418,265

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 39 Aksiyon Dublör 6.8 150,052

Hayat
2017 39 Korku Dublör 6.6 159,008

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 110,811

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.7 60,278

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 27,450
2016 38 Gerilim Dublör 5.2 561

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.0 744,126
2015 37 Dram Dublör 6.0 43,815
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 333,970

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 225,919

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 278,596
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 17,254

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 508,739

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 157,858

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 27,517

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.5 47,141

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 227,701

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 218,585

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 58,500

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 117,893

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 181,103
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 100,997

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 268,333

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.4 1,312,412
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 519,444

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 230,739

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 31,894

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 130,293

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 377,507
2011 33 Macera Dublör 7.5 273,420
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 113,942

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 604,277

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 121,210

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 580,652
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.5 1,327,761
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 74,530

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 58,364

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 71,285
2010 Suç Dublör 9.2 645,495

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 228,035

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 244,909
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 231,033
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.6 479,317
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,993
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 527,653

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 49,376
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 62,282
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 363,344
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 103,442

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,935,142
2008 Dram Dublör 6.7 220

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 7.9 344,915

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 161,722

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 232,863
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 114,604

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,127,904

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 90,032
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 125,608

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 29,882
2002 Biyografi Oyuncu 7.6 4,444
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,623

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 130,557

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 195,529
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 177,432

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,035,022
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,297
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018