Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (40)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Hayat (2017), Bir Gün (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 40 Aksiyon Dublör    

Yolcu
2018 40 Aksiyon Dublör 6.5 14,437
2017 39 Aksiyon Dublör 4.8 1,803

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 39 Suç Dublör 6.6 91,236

Kingsman: Altın Çember
2017 39 Aksiyon Dublör 6.9 156,290
2017 39 Aksiyon Dublör 7.5 375,087

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 39 Aksiyon Dublör 6.8 138,144

Hayat
2017 39 Korku Dublör 6.6 148,724

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 106,009

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.7 57,729

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 25,794
2016 38 Gerilim Dublör 5.2 561

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.0 726,854
2015 37 Dram Dublör 6.0 42,519
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 327,931

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 219,929

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 272,952
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 16,711

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 496,135

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 155,391

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 26,999

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.5 46,304

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 224,209

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 213,555

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 57,423

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 116,044

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 178,834
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 99,532

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 265,439

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.4 1,283,635
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 512,521

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 227,816

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 31,438

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 128,104

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 372,310
2011 33 Macera Dublör 7.5 269,532
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 112,838

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 580,574

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 119,148

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 571,717
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,292,532
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 73,724

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 57,287

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 70,378
2010 Suç Dublör 9.2 627,583

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 225,589

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 241,603
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 228,199
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.6 473,273
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,939
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 521,099

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 48,492
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 61,415
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 359,316
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 101,065

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,887,365
2008 Dram Dublör 6.7 220

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 7.9 337,993

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 159,890

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 229,823
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 113,631

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,102,802

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 88,626
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 123,546

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 29,882
2002 Biyografi Oyuncu 7.6 4,444
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,517

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 129,133

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 193,432
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 171,321

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,008,050
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,247
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,500) Stargate Origins (2,990) Vikings (2,891) Black Mirror (2,617) American Crime Story (1,460) The X Files (1,423) Star Trek: Discovery (1,243) Supernatural (1,215) McMafia (1,102) Altered Carbon (1,087)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018