Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (40)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Hayat (2017), Bir Gün (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 40 Aksiyon Dublör    

Yolcu
2018 40 Aksiyon Dublör 6.3 33,617
2017 39 Aksiyon Dublör 4.8 1,967

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 39 Suç Dublör 6.6 129,274

Kingsman: Altın Çember
2017 39 Aksiyon Dublör 6.8 173,795
2017 39 Aksiyon Dublör 7.5 401,711

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 39 Aksiyon Dublör 6.8 145,433

Hayat
2017 39 Korku Dublör 6.6 154,923

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 108,853

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.7 58,957

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 26,835
2016 38 Gerilim Dublör 5.2 561

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.0 735,587
2015 37 Dram Dublör 6.0 43,258
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 331,242

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 223,551

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 275,851
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 16,984

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 503,176

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 156,654

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 27,296

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.5 46,743

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 226,159

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 216,394

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 57,843

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 117,009

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 180,057
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 100,297

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 266,978

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.4 1,299,848
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 516,293

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 229,374

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 31,686

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 129,355

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 375,144
2011 33 Macera Dublör 7.5 271,747
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 113,432

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 589,498

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 120,237

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 576,046
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,310,979
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 74,135

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 57,871

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 70,877
2010 Suç Dublör 9.2 636,744

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 226,881

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 243,348
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 229,685
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.6 476,465
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,993
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 524,617

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 48,914
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 61,872
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 361,554
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 102,379

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,912,005
2008 Dram Dublör 6.7 220

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 7.9 342,191

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 160,936

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 231,514
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 114,190

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,117,017

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 89,158
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 124,745

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 29,882
2002 Biyografi Oyuncu 7.6 4,444
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,623

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 129,947

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 194,522
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 175,341

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,023,593
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,274
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018