Giriş Kayıt
James Embree

James Embree (39)


Dublör, Oyuncu

James Embree, 20 Şubat 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu. Sherlock (2010), Brüj'da (2008), Bir Gün (2011), Çılgın Joe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Aksiyon Dublör    
2017 39 Aksiyon Dublör    

Hayat
2017 39 Korku Dublör 7.2 8,784

Müttefik
2016 38 Aksiyon Dublör 7.1 62,934

Suikast
2016 38 Aksiyon Dublör 5.6 44,743

Baskın Günü
2016 38 Aksiyon Dublör 6.3 19,683
2016 38 Gerilim Dublör 5.1 417
2016 38 Aksiyon Dublör    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 37 Aksiyon Dublör 8.1 647,305
2015 37 Dram Dublör 6.0 36,501
2015 37 Aksiyon Dublör 6.8 304,764

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 37 Aksiyon Dublör 7.3 198,932

Görevimiz Tehlike 5
2015 37 Aksiyon Dublör 7.4 253,572
2015 37 Aksiyon Dublör 6.2 14,717

Kingsman: Gizli Servis
2014 36 Aksiyon Dublör 7.7 431,915

Dracula: Başlangıç
2014 36 Aksiyon Dublör 6.3 146,673

Muppets Aranıyor
2014 36 Macera Dublör 6.4 25,567

Vampir Akademisi
2014 36 Aksiyon Dublör 5.6 43,608

Göster Gününü 2
2013 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 212,642

Dünyanın Sonu
2013 35 Aksiyon Dublör 7.0 197,158

Çılgın Joe
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 54,482

Dev Avcısı Jack
2013 35 Macera Dublör 6.3 110,749

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 35 Aksiyon Dublör 5.3 171,432
2013 35 Aksiyon Dublör 4.2 722
2013 35 Aksiyon Dublör 6.2 94,605

Cehennem Melekleri 2
2012 34 Aksiyon Dublör 6.6 255,345

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 34 Aksiyon Dublör 8.5 1,208,853
2012 34 Macera Oyuncu
Dublör
7.0 474,277

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.6 219,025

Gizli Hedef
2012 34 Aksiyon Dublör 4.9 29,826

Savaş Atı
2011 33 Dram Dublör 7.2 121,453

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Dublör 7.5 353,755
2011 33 Macera Dublör 7.5 257,001
2011 33 Aksiyon Dublör 6.5 109,056

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 33 Aksiyon Dublör 6.9 540,242

Bir Gün
2011 33 Dram Dublör 7.0 112,336

X-Men: Birinci Sınıf
2011 33 Aksiyon Dublör 7.8 544,191
2011 33 Aksiyon Dublör 5.9 6,428

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,134,131
2011 33 Aksiyon Dublör 6.2 70,869

Ölüm Odası
2010 32 Dram Dublör 5.6 7,321

Guliver'in Gezileri
2010 32 Macera Dublör 4.9 54,971

Son Savaşçı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.4 67,102

A Takımı
2010 32 Aksiyon Dublör 6.8 217,687

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 32 Aksiyon Dublör 6.6 231,224
2010 32 Aksiyon Dublör 6.7 219,405
2010 32 Komedi Dublör 6.9 17,995

Göster Gününü
2010 32 Aksiyon Dublör 7.7 452,828
2010 Suç Dublör 9.2 566,806
2009 Dram Dublör 4.8 142

Kayıp Hazine
2009 31 Macera Dublör 5.4 6,613
2009 31 Aksiyon Dublör 7.6 496,991

Cennetin Kapısında
2009 31 Macera Dublör
Oyuncu
6.0 45,484
2009 31 Aksiyon Dublör 5.8 2,074
2008 Macera Dublör 7.9 58,374
2008 30 Dram Dublör 6.2 15,006

50 Ölü Adam
2008 30 Dram Dublör 6.9 9,714
2008 30 Komedi Dublör 6.1 912

Bond 22
2008 30 Aksiyon Dublör 6.6 345,071
2008 30 Aksiyon Dublör 7.1 92,464

Kara Şövalye
2008 30 Aksiyon Dublör 9.0 1,770,925

Brüj'da
2008 30 Komedi Dublör 8.0 319,745

Altın Pusula
2007 29 Macera Dublör 6.1 153,987

28 Hafta Sonra
2007 29 Korku Dublör 7.0 220,136
2007 Dram Dublör 6.0 520
2006 28 Aksiyon Dublör 5.1 110,537

Batman Başlıyor
2005 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,036,712

Sangay Şövalyeleri
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 84,916
2003 25 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 118,690

Dört Cesur Arkadaş
2002 24 Macera Oyuncu 6.5 28,921
2002 24 Biyografi Oyuncu    
2002 24 Macera Oyuncu    
2001 23 Dram Oyuncu 6.4 9,129

Casus Oyunu
2001 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 124,941

Maymunlar Cehennemi
2001 23 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 183,005
2001 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 163,117

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 20 Aksiyon Oyuncu 8.6 938,552
1984 Suç Oyuncu
Dublör
6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017