Giriş Kayıt
Melissa Demino

Melissa Demino


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Melissa Demino, yapım yöneticisi, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Parks and Recreation (2009), The Hammer (2007), Important Things with Demetri Martin (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 8.0 13,537
2013 Dram Yapım Yöneticisi 8.9 384,848
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 2,216
2012 Komedi Yapımcı 8.2 31,277

Taht Oyunları
2011 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
9.5 1,262,422
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 19,224
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 8.6 147,132
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.9 2,868
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 5,525
2007 Komedi Editorial Department 8.6 46,959
2005 Dram Çeşitli 7.0 115,414

Kirli Utanç
2004 Komedi Çeşitli 5.1 11,025
2004 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
8.5 144,482

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 8,964
2002 Suç Çeşitli 9.3 217,139
2001 Dram Çeşitli 8.7 101,080
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017