Giriş Kayıt
Melissa Demino

Melissa Demino


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Melissa Demino, yapım yöneticisi, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Parks and Recreation (2009), The Hammer (2007), Important Things with Demetri Martin (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 8.0 14,467
2013 Dram Yapım Yöneticisi 8.9 392,528
2013 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 2,216
2012 Komedi Yapımcı 8.2 31,922

Taht Oyunları
2011 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
9.5 1,292,176
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 19,338
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 8.6 151,206
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.9 2,868
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 5,525
2007 Komedi Editorial Department 8.6 47,706
2005 Dram Çeşitli 7.0 116,238

Kirli Utanç
2004 Komedi Çeşitli 5.1 11,239
2004 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
8.5 145,722

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 8,964
2002 Suç Çeşitli 9.3 221,388
2001 Komedi Çeşitli 8.7 102,667
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018