Giriş Kayıt
Patrick Magee

Patrick Magee


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Patrick Magee, makyaj, Özel efekt, oyuncu. Batman: Dead End (2003), Hunter Prey (2010), Dark Ride (2006), Danika (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: P. Magee | Pat Magee | Patrick McGee
Web Sitesi:
Boyu: 2.03 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.8 276,470
2011 Korku Makyaj    
2011 Korku Özel Efekt 5.5 2,368
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu
Makyaj
5.8 5,375
2009 Fantastik Makyaj 4.5 904

Striptizci Zombiler
2008 Komedi Makyaj 4.1 16,058

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 23,904

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.8 61,541
2006 Korku Makyaj 4.7 5,202
2006 Dram Makyaj 5.7 2,908

Katliam
2006 Komedi Makyaj 3.8 1,011

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 150,208
2004 Aksiyon Makyaj 7.1 692

Ölülerin Çığlığı
2004 Korku Makyaj 5.1 3,987
2003 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
Oyuncu
7.5 5,376

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Makyaj 5.9 8,887
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 569,194

Panik Odası
2002 Gerilim Makyaj 6.8 214,905

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 248,342
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.9 231,100

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.0 104,865
1998 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 1,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017