Giriş Kayıt
Patrick Magee

Patrick Magee


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu, Yönetmen

Patrick Magee, Özel efekt, makyaj, oyuncu, yönetmen. Alyce (2011), Tam Olarak Ne Oldu? (2008), (2007) Ölüm Emri (2007), (2003) Batman: Dead End (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: P. Magee | Pat Magee | Patrick McGee
Web Sitesi:
Boyu: 2.03 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.9 917
2017 Kısa Metraj Özel Efekt 7.0 60

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.8 291,400
2011 Korku Makyaj    
2011 Korku Özel Efekt 5.5 2,368
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu
Makyaj
5.8 5,375
2009 Fantastik Makyaj 4.5 904

Striptizci Zombiler
2008 Komedi Makyaj 4.1 16,516

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 24,850

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.8 64,472
2006 Korku Makyaj 4.7 5,202
2006 Dram Makyaj 5.7 2,908

Katliam
2006 Komedi Makyaj 3.8 1,011

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 162,766
2004 Aksiyon Makyaj 7.1 692

Ölülerin Çığlığı
2004 Korku Makyaj 5.1 3,987
2003 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
Oyuncu
7.5 5,376

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Makyaj 5.9 8,887
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 606,253

Panik Odası
2002 Gerilim Makyaj 6.8 227,054

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 264,193
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.9 249,760

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 109,201
1998 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 1,143
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018