Giriş Kayıt
Hiroshi Yamamoto

Hiroshi Yamamoto (43)


Oyuncu, Sesler

Hiroshi Yamamoto, 11 Ağustos 1974 Fukui, Japonya doğumlu oyuncu, sesler. (2004) Tony Takitani (2004), (2005) Linda Linda Linda (2005), (2007) Saç (2007), (2008) Ölüm Doğruluğu (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Fukui, Japonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sesler    
2015 41 Gerilim Oyuncu 5.5 299
2014 40 Fantastik Oyuncu 5.7 443
2011 37 Komedi Oyuncu 6.3 116
2011 37 Komedi Oyuncu 6.1 38
2010 36 Romantik Oyuncu 6.4 97
2010 36 Biyografi Oyuncu 5.0 139
2010 36 Komedi Oyuncu 7.0 105
2010 36 Dram Oyuncu 7.0 89
2009 Dram Oyuncu 7.9 9
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 842
2009 35 Komedi Oyuncu 6.8 71
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 156
2009 35 Dram Oyuncu 6.4 174
2009 35 Komedi Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 6.5 10
2008 34 Dram Oyuncu 6.7 19
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 61
2008 34 Dram Oyuncu 6.4 188
2008 34 Oyuncu 4.2 13
2008 34 Komedi Oyuncu 7.1 7,329

Ölüm Doğruluğu
2008 34 Komedi Oyuncu 7.1 973
2008 Oyuncu    
2007 33 Komedi Oyuncu 6.4 41
2007 33 Dram Oyuncu 7.0 136
2007 33 Komedi Oyuncu 7.0 83
2007 33 Dram Oyuncu 7.2 595
2007 33 Dram Oyuncu 6.6 189

Saç
2007 33 Komedi Oyuncu 6.4 2,067
2007 33 Dram Oyuncu 6.1 32
2006 32 Dram Oyuncu 7.0 1,287

Ben Yapmadım
2006 32 Dram Oyuncu 7.7 1,092

Ten Nights Of Dream
2006 32 Fantastik Oyuncu 6.6 315
2006 32 Komedi Oyuncu 7.9 4,525
2006 32 Dram Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,666

Karlar Düşerken
2005 31 Dram Oyuncu 7.0 99
2005 31 Komedi Oyuncu 7.6 2,503
2005 31 Komedi Oyuncu 6.3 317
2005 31 Dram Oyuncu 6.1 57

Tony Takitani
2004 30 Dram Oyuncu 7.4 3,607
2004 Komedi Oyuncu 7.3 44
2004 30 Komedi Oyuncu 6.2 67
2004 30 Oyuncu 4.8 6
2003 29 Komedi Oyuncu 7.1 180
2003 29 Oyuncu 7.0 79
2003 29 Gerilim Oyuncu 6.9 146
1999 25 Komedi Oyuncu 6.3 91
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017