Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 74,172

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 56,870

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 604,495

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 328,476

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 308,791

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 33,479

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.6 86,691

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 20,252
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 913,539

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 89,432

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 373,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017