Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 86,573

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 59,439

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 135,020

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 610,100

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 331,933

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 310,585

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 33,767

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.6 87,036

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 20,562
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 920,371

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 89,775

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 377,113
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017