Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 101,347

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 63,533

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 137,382

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 622,465

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 340,008

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 318,272

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 34,312

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.6 87,923

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 21,092
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 935,910

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 90,698

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 385,615
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017