Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 377,185

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 124,837

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 72,265

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 143,270

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 655,678

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 360,937

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 330,475

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 35,728

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 90,134

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 22,412
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 975,425

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 92,933

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 409,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018