Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 271,769

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 115,544

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 67,046

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 140,015

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 636,481

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 348,809

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 324,358

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 34,854

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.6 88,922

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 21,621
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 952,441

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 91,715

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 395,590
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017