Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 424,211

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 130,066

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 76,150

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 145,706

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.7 670,511

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 373,130

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 335,120

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 36,606

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 90,967

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 23,052
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 993,842

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 94,248

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 420,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018