Giriş Kayıt
Mark Wainwright

Mark Wainwright


Görsel Efekt

Mark Wainwright, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 325,839

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 119,722

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 68,554

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 141,186

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 643,809

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 353,460

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 326,794

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 35,230

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 89,465

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 21,913
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 961,640

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 92,169

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 400,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017