Giriş Kayıt
Joanna Shattuck

Joanna Shattuck


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Joanna Shattuck, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 399
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,490
2007 Gizem Yönetmen Asistanı 5.3 185
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 362
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.4 4,132
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017