Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joanna Shattuck

Joanna Shattuck


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Joanna Shattuck, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 399
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,490
2007 Gizem Yönetmen Asistanı 5.3 185
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 362
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.4 4,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017