Giriş Kayıt
Sarah Paul

Sarah Paul


Görsel Efekt, Kameraman

Sarah Paul, görsel efekt, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Sarah M. Paul | Sarah M Paul | Sara Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Görsel Efekt 4.4 292
2011 Korku    
2010 Dram Görsel Efekt 5.0 7,473

Mahzen
2009 Macera Görsel Efekt 5.7 20,105

Yaşıyor
2008 Korku Görsel Efekt 3.5 2,315

Anamorf
2007 Suç Görsel Efekt 5.5 8,128

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Görsel Efekt 7.1 93,302

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 61,709

Karanlık Kalır
2005 Korku Görsel Efekt
Kameraman
5.0 1,191
2003 Korku Görsel Efekt 5.0 266
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.9 7,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017