Giriş Kayıt
Andrew MacBean

Andrew MacBean


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Andrew MacBean, oyuncu, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Andrew Macbean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 5
2012 Komedi Oyuncu 2.6 3,658
2006 Dram Oyuncu 4.8 67
2001 Belgesel Oyuncu 7.0 59
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 2,133
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017