Giriş Kayıt
Christopher Læssø

Christopher Læssø


Oyuncu

Christopher Læssø, oyuncu. Bagland (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kare
2017 Komedi Oyuncu 7.3 33,133
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,302
2016 Suç Oyuncu 7.5 2,238

Köprü
2011 Suç Oyuncu 8.6 42,869
2007 Komedi Oyuncu 5.6 681
2003 Dram Oyuncu 5.7 435
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018