Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rainer Gerlach

Rainer Gerlach


Sesler, Oyuncu

Rainer Gerlach, sesler, oyuncu. 4 Dakİka (2006), Wir sind jung. Wir sind stark. (2014), Das Goebbels-Experiment (2005), Schwarze Schafe (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler
Çeşitli
6.7 15
2015 Komedi Sesler 5.0 47
2014 Dram Sesler 7.3 966

Taşa Yazılmış Hatıralar
2014 Dram Sesler 6.8 82
2012 Dram Sesler 7.0 133
2010 Dram Sesler 4.8 737
2006 Komedi Sesler 6.7 801

4 Dakİka
2006 Dram Sesler 7.4 5,193
2005 Belgesel Sesler 7.3 855

Baader-Meinhof
2002 Komedi Oyuncu 5.5 660
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017