Giriş Kayıt
Chris Corbett

Chris Corbett


Senarist

Chris Corbett, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 6.6 113
2016 Dram Çeşitli 7.6 986
2012 Suç Senarist
Çeşitli
8.4 8,680
2012 Kısa Metraj Çeşitli    
2006 Aksiyon Senarist
Çeşitli
   
2001 Dram Senarist 7.2 3,750
1998 Dram Senarist 7.0 899

Komşular
1985 Dram Senarist 5.6 4,043
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017