Giriş Kayıt
Nathalie Boltt

Nathalie Boltt


Oyuncu

Nathalie Boltt, oyuncu. Yasak Bölge 9 (2009), Yarını Yok (2017), (2016) Riverdale (2016), (2014) The Cure (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathalie Bollt | Nathalie Gimur
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,067
2016 Suç Oyuncu 7.6 58,279
2014 Dram Oyuncu 9.1 9
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 604
2010 Dram Oyuncu 6.1 264

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 582,994
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 66,863

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,554
2005 Macera Oyuncu    
2003 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018