Giriş Kayıt
Rohit

Rohit


Oyuncu, Özel Efekt

Rohit, oyuncu, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Rohitbhai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Çeşitli 6.7 3,892
1995 Müzikal Çeşitli 4.2 137
1994 Romantik Oyuncu 7.3 2,655
1987 Gerilim Özel Efekt 3.8 15
1961 Dram Oyuncu 7.1 43
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018