Giriş Kayıt
Rohit

Rohit


Oyuncu, Özel Efekt

Rohit, oyuncu, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Rohitbhai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Çeşitli 6.7 3,892
1995 Müzikal Çeşitli 4.2 137
1994 Romantik Oyuncu 7.3 2,655
1987 Gerilim Özel Efekt 3.8 15
1961 Dram Oyuncu 7.1 43
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018