Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ryan Carnes

Ryan Carnes (34)


Oyuncu

Ryan Gregg Carnes, 21 Kasım 1982 Pittsfield, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Iwo Jima'dan Mektuplar (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Gregg Carnes
Doğum Tarihi: 21 Kasım 1982
Doğum Yeri: Pittsfield, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu    
2011 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 7
2010 28 Dram Oyuncu    

Kızılmaske
2009 27 Aksiyon Oyuncu    
2008 26 Dram Oyuncu 6.4 367
2008 26 Korku Oyuncu 5.3 3,262

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 24 Dram Oyuncu 7.9 134,858
2006 24 Komedi Oyuncu 2.1 4,618
2005 Macera Oyuncu 8.8 154,730

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 95,800
2004 22 Komedi Oyuncu 5.9 5,095
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017