Giriş Kayıt
Ed Grenga

Ed Grenga


Müzisyen, Oyuncu

Edward Paul Grenga, müzisyen, oyuncu.

Gerçek İsmi: Edward Paul Grenga
Diğer Bir İsmi: E. Grenga
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.9 69
2015 Gerilim Müzik 5.0 131
2014 Gerilim Müzik    
2012 Komedi Müzik    

Ölümcül Mesaj
2012 Dram Müzik    

Grace’in Düşüşü
2012 Suç Müzik 5.7 465

Kayıp Kız
2006 Dram Müzik    
2005 Komedi Müzik
Oyuncu
6.2 200

Catalina’nın Emaneti
1999 Dram Müzik 6.7 52
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017