Giriş Kayıt
Tereza Bradova

Tereza Bradova


Oyuncu, Kostümcü

Tereza Bradova, oyuncu, kostümcü.

Gerçek İsmi: Tereza Bradova
Diğer Bir İsmi: Tereza Bradacova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Cadı
2011 Animasyon Çeşitli 3.5 131

The Bitch's Diary
2007 Romantik Çeşitli 4.4 186
2006 Komedi Oyuncu 6.9 764
2005 Dram Çeşitli 5.7 473

Gerdanlık
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.1 4,470
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017