Giriş Kayıt
Bruno Persa

Bruno Persa (56)


Oyuncu

Bruno Persa, 01 Mayıs 1913 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Nefret (1963), Acı ve İlham (1965), Giornata nera per l'ariete (1971), (1968) Bir Zamanlar Batıda (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1913
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oto Stop
1977 Suç Çeşitli 7.0 1,672
1975 Komedi Çeşitli 6.4 3,861

Üç Şeytan Adam
1975 Western Çeşitli 5.7 423

Yabandan Gelen Adam
1971 Western Çeşitli 7.7 23,309
1971 Suç Oyuncu 7.1 201

Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor
1971 Komedi Çeşitli    
1971 Gizem Çeşitli 6.6 984
1970 Western Çeşitli    

Yoldaşlar
1970 Western Çeşitli 7.5 2,776
1970 Western Çeşitli    
1969 56 Aksiyon Çeşitli 6.8 610
1969 56 Western Çeşitli 6.5 434
1969 56 Western Çeşitli 6.8 417

Bir Zamanlar Batıda
1968 55 Western Çeşitli 8.6 237,213

Profesyonel Silâh
1968 55 Komedi Çeşitli 7.3 2,746

Gurur ve İntikam
1968 55 Gerilim Çeşitli 6.2 912
1967 54 Western Çeşitli 7.2 2,533

Dişe Diş
1967 54 Macera Çeşitli 7.3 1,856
1967 54 Western Çeşitli 6.5 1,621

Kanlı Tepeler
1966 53 Aksiyon Çeşitli 5.9 466
1966 53 Western Çeşitli 5.9 199

İyi, Kötü ve Çirkin
1966 53 Western Çeşitli 8.9 547,640
1966 53 Western Çeşitli    
1966 53 Western Çeşitli 7.4 3,925

Gringo Arizona'da
1966 53 Western Çeşitli 6.3 324

Cango'nun İntikamı
1966 53 Western Çeşitli 7.3 20,071

Birkaç Dolar İçin
1965 52 Western Çeşitli 8.3 175,338

Acı ve İlham
1965 52 Dram Çeşitli 7.2 4,839

Bir Gümüş Dolar
1965 52 Aksiyon Çeşitli 6.7 652

Bir Avuç Dolar
1964 51 Aksiyon Çeşitli 8.0 160,667

Nefret
1963 50 Dram Çeşitli 7.7 21,745
1961 48 Komedi Çeşitli    
1961 48 Macera Çeşitli 5.9 1,872
1958 45 Komedi Çeşitli 6.2 98
1956 43 Korku Çeşitli 6.7 960
1955 42 Komedi Çeşitli 7.2 1,436
1955 42 Dram Çeşitli 6.6 115
1952 39 Komedi Çeşitli 7.7 3,071
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017