Giriş Kayıt
Marco Pecota

Marco Pecota (50)


Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Marco Pecota, 17 Ağustos 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yapımcı, yapım tasarımcısı. The Facts in the Case of Mister Hollow (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Korku Yapımcı 5.3 3,378
2011 44 Animasyon Yapımcı 7.7 44
2009 42 Kısa Metraj Yapımcı 8.2 17
2008 41 Animasyon Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
7.2 410
2007 40 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.3 114
2006 39 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 131
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018