Giriş Kayıt
Parth Dave

Parth Dave


Oyuncu

Parth Dave, oyuncu. (2004) Benimle Evlenir Misin? (2004), (2005) Maine Pyaar Kyun Kiya (2005), (2003) Kuch Naa Kaho (2003), (2008) Kidnap (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Master Parth Dave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu 4.6 1,781
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,757
2006 Dram Oyuncu 6.9 37
2005 Komedi Oyuncu 4.2 1,331
2005 Komedi Oyuncu 5.5 3,166
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 444
2004 Korku Oyuncu 3.9 473

Benimle Evlenir Misin?
2004 Komedi Oyuncu 6.9 8,357
2003 Dram Oyuncu 5.5 1,881
2003 Aksiyon Oyuncu 3.9 404
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017