Giriş Kayıt
Carlye Archibeque

Carlye Archibeque


Görsel Efekt, Animasyon

Carlye Archibeque, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 15,573
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.4 6,286
2014 Korku Görsel Efekt 3.7 276

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Animasyon 4.8 9,771

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 434,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017