Giriş Kayıt
Carlye Archibeque

Carlye Archibeque


Görsel Efekt, Animasyon

Carlye Archibeque, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 14,945
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.5 5,972
2014 Korku Görsel Efekt 3.8 224

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Animasyon 4.8 9,771

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 430,107
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017