Giriş Kayıt
Shelley Roden

Shelley Roden


Sesler, Oyuncu

Shelley Roden, sesler, oyuncu. Loving Annabelle (2006), At Middleton (2013), Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), (2004) Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shelly Roden | Shelley | Shelley Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sesler 6.7 28,076
2017 Aksiyon Sesler 7.9 348,678
2017 Suç Sesler 8.6 88,489

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Sesler 6.3 75,350
2017 Aksiyon Sesler 8.0 397,309

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sesler 7.7 388,596

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sesler 6.7 208,358
2017 Kısa Metraj Sesler 8.7 46
2016 Animasyon Sesler 7.6 192,959

Şarkını Söyle
2016 Animasyon Sesler 7.1 99,259

Müttefik
2016 Aksiyon Sesler 7.1 110,873

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sesler 7.5 428,594
2016 Aksiyon Sesler 5.7 35,081

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Sesler 7.3 192,891

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sesler 7.1 195,475
2016 Belgesel Oyuncu    

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sesler 6.2 70,970

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sesler 7.8 506,917

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sesler 6.3 33,529
2015 Bilim-Kurgu Sesler 8.5 398
2015 Komedi Sesler 7.4 20,140

Son Şövalyeler
2015 Aksiyon Sesler 6.2 33,785

İyi Bir Yalan
2014 Dram Sesler 7.4 23,905

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Sesler 7.3 3,899

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 63,939
2014 Aile Sesler 4.9 157
2014 Dram Sesler 7.8 153,712
2014 Komedi Sesler 7.7 26

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Şeytan Geçidi
2013 Korku Sesler 5.7 19,113
2013 Aile Sesler 5.7 524
2013 Aksiyon Sesler 4.4 20,866

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sesler 5.8 255,673
2013 Komedi Sesler 6.5 6,065
2013 Belgesel Sesler 7.2 964

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Sesler 6.7 189,378

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Sesler 5.3 120,423
2012 Aksiyon Sesler 6.9 15,435
2011 Komedi Sesler 6.1 9,941
2011 Komedi Sesler 4.2 2,587
2011 Dram Sesler 7.6 4,565
2011 Komedi Sesler 7.8 39,058
2010 Dram Sesler 7.6 12,753

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sesler 8.4 743,086
2010 Aksiyon Sesler 4.8 24,130
2010 Korku Sesler 7.0 36
2009 Suç Sesler 8.3 58,897

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 41,047

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 290,947

Kör Nokta
2009 Biyografi Sesler 7.7 253,131

Karanlık Ülke
2009 Suç Sesler 5.4 3,818
2009 Komedi Sesler 6.6 16,844

Korku Odası
2009 Korku Sesler 3.5 423

Garez 3
2009 Korku Sesler 4.7 13,148

Kanlı Topraklar
2009 Aksiyon Sesler 4.3 2,963

Ziyaretçiler
2009 Dram Sesler 6.8 49,517

Karabasan 3
2008 Korku Sesler    
2008 Dram Sesler 6.8 1,296
2008 Dram Sesler 8.4 198,752

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Sesler 7.3 21,797
2008 Suç Sesler 8.1 145,567
2008 Aksiyon Sesler 5.0 4,230

Yılanlar
2008 Aksiyon Sesler 3.7 494
2008 Dram Sesler 6.3 2,692

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sesler 7.7 53,789

Garfield Geri Dönüyor
2007 Animasyon Sesler    

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 Korku Sesler 4.6 8,124
2007 Komedi Sesler 4.8 662
2007 Aksiyon Sesler 8.2 116,594
2007 Komedi Sesler 6.1 2,746

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Sesler 6.2 5,522
2007 Gerilim Sesler    
2007 Dram Sesler 6.3 1,954

Sıradışı
2007 Dram Sesler 5.9 66,824

Kara Göl 2
2007 Korku Sesler 3.2 5,262

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Sesler 6.2 75,686
2007 Suç Sesler 5.8 5,573

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 21,866

Yalnız Kalpler
2006 Suç Sesler 6.5 17,969

Sınır Ötesi
2006 Suç Sesler 6.1 8,984

Sahte Cennet
2006 Korku Sesler 5.4 33,326
2006 Dram Sesler 4.9 2,504

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Sesler 5.1 23,221
2006 Dram Sesler 5.7 2,908

Vahşi Irk
2006 Korku Sesler 5.1 11,046
2006 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 Korku Sesler 4.6 770
2006 Aksiyon Sesler 3.7 1,858

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582
2006 Komedi Sesler 5.8 757
2006 Dram Sesler 6.7 9,326
2006 Suç Sesler 5.9 3,980
2006 Komedi Sesler 5.1 9,674
2006 Komedi Sesler 6.5 279
2006 Komedi Sesler 6.6 36,680
2005 Komedi Sesler 5.1 160

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Sesler 7.1 10,245

Asi Gençlik
2005 Suç Sesler 7.4 92,037

Beni Keşfet
2005 Komedi Sesler 4.2 2,606

Başparmak
2005 Komedi Sesler 6.6 19,517

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 Komedi Sesler 5.4 2,913

Ripley Yeraltında
2005 Suç Sesler 6.1 1,961

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Sesler 5.0 51,343

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Sesler 8.4 409,163
2005 Suç Sesler 5.4 6,254

Savaşçı Nomad
2005 Dram Sesler 6.0 3,345

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Sesler 4.1 4,029

Fidye
2005 Komedi Sesler 4.1 3,255
2005 Bilim-Kurgu Sesler    

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Sesler 5.7 12,330
2005 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 Aksiyon Sesler 3.5 383
2005 Belgesel Sesler 7.8 283

Denizde Dehşet
2005 Korku Sesler    

Yanlış Rehine
2005 Komedi Sesler 7.0 16,406
2005 Dram Sesler 7.1 65
2005 Suç Sesler 6.9 35,816
2005 Korku Sesler    
2005 Dram Sesler 6.1 217
2005 Komedi Sesler 7.4 30,650

Bolluk Ülkesi
2004 Dram Sesler 6.5 3,477

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 102,808

Testere
2004 Korku Sesler 7.6 336,727

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Sesler 5.0 4,068
2004 Komedi Sesler 5.5 12,342
2004 Komedi Sesler 3.6 2,399

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram Sesler 7.2 22,731

Deliler Evi
2004 Korku Sesler 5.6 5,367

Üç Yol
2004 Suç Sesler 4.8 1,286
2004 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2004 Komedi Sesler 6.7 7,755

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Sesler 4.5 8,205
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Macera Sesler 6.0 10,434

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Sesler 6.2 3,470
2003 Kısa Metraj Sesler 8.0 1,182

Dehşetin Gözleri
2002 Korku Sesler 5.6 67,733

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Sesler 5.1 4,868
2002 Aksiyon Sesler 5.2 348
2002 Suç Sesler 5.7 3,676

Tutku Üçgeni
2002 Komedi Sesler 6.2 1,185
2002 Dram Sesler 5.1 89

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 35,454
2002 Dram Sesler 6.1 2,017

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.3 11,328
2001 Dram Sesler 5.7 2,099
2001 Macera Sesler 7.5 105,156
2001 Gerilim Sesler 4.2 763

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Sesler 3.5 5,862
2001 Dram Sesler 6.2 153
2000 Aksiyon Sesler 5.5 452
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018