Giriş Kayıt
Niki J. Crawford

Niki J. Crawford


Oyuncu

Niki J. Crawford, oyuncu. The Tenants (2005), (2009) Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009), (2010) Love Ranch (2010), (2004) Seeing Other People (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Niki Crawford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 2,491

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Oyuncu 6.4 139,248

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu 5.0 19,015

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 23,074
2005 Suç Oyuncu 5.3 862
2005 Suç Oyuncu 7.7 495
2004 Komedi Oyuncu 5.9 2,143
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017