Giriş Kayıt
Niki J. Crawford

Niki J. Crawford


Oyuncu

Niki J. Crawford, oyuncu. The Tenants (2005), (2009) Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009), (2010) Love Ranch (2010), (2004) Seeing Other People (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Niki Crawford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 2,491

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Oyuncu 6.4 140,875

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu 5.0 19,194

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 23,074
2005 Suç Oyuncu 5.3 862
2005 Suç Oyuncu 7.7 495
2004 Komedi Oyuncu 5.9 2,143
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017