Giriş Kayıt
Niki J. Crawford

Niki J. Crawford


Oyuncu

Niki J. Crawford, oyuncu. The Tenants (2005), (2009) Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009), (2010) Love Ranch (2010), (2004) Seeing Other People (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Niki Crawford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 5.7 2,419

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Oyuncu 6.4 136,009

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu 5.0 18,677

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 22,729
2005 Suç Oyuncu 5.3 862
2005 Suç Oyuncu 7.7 495
2004 Komedi Oyuncu 5.9 2,143
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017