Giriş Kayıt
Tenmon

Tenmon


Müzisyen, Müzisyen

Atsushi Shirakawa, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Atsushi Shirakawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Seslerin Peşinde
2011 Animasyon Müzik 7.3 9,047
2008 Animasyon Müzik    
2008 Animasyon Müzik 7.5 282
2007 Animasyon Müzik 7.7 489

Saniyede Beş Santimetre
2007 Animasyon Müzik 7.8 34,524

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Müzik 7.2 9,182

Voices Of A Distant Star
2003 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 5,921
1999 Animasyon Müzik 7.4 1,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017