Giriş Kayıt
Tenmon

Tenmon


Müzisyen, Müzisyen

Atsushi Shirakawa, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Atsushi Shirakawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Seslerin Peşinde
2011 Animasyon Müzik 7.3 7,657
2008 Animasyon Müzik    
2008 Animasyon Müzik 7.5 282
2007 Animasyon Müzik 7.7 489

Saniyede Beş Santimetre
2007 Animasyon Müzik 7.8 31,044

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Müzik 7.3 8,553

Voices Of A Distant Star
2003 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 5,921
1999 Animasyon Müzik    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017