Giriş Kayıt
Mujahid Raza

Mujahid Raza


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Mujahid Raza, kameraman, görüntü yönetmeni. Life in a Metro (2007), Phas Gaye Re Obama (2010), Gangster (2006), Masti (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 5.6 215
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 8.0 1,749
2015 Görüntü Yönetmeni 5.2 207
2011 Biyografi Kameraman 6.7 6,583
2011 Suç Kameraman 4.6 89
2010 Aksiyon Kameraman 4.1 1,481
2010 Komedi Kameraman 7.5 3,846
2010 Suç Kameraman 7.4 10,624
2008 Suç Kameraman 4.6 1,781
2007 Macera Kameraman 7.3 3,514
2007 Komedi Kameraman 7.4 7,350
2006 Suç Kameraman 7.2 3,859
2005 Aksiyon Kameraman 7.8 1,440
2004 Komedi Kameraman 6.1 4,342
2003 Komedi Kameraman 7.3 1,598
2002 Komedi Kameraman 4.6 232
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018