Giriş Kayıt
Stéphane Bucher

Stéphane Bucher


Sesler, Oyuncu

Stéphane Bucher, sesler, oyuncu. Takip: İstanbul (2012), İsyan (2012), Hedefteki Adam (2014), İçeride (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Sesler 6.5 121,420

İçeride
2016 Dram Sesler 4.7 9,498
2016 Dram Sesler 5.7 43
2015 Komedi Oyuncu
Sesler
5.2 200

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Sesler 6.0 156,686

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 57,036
2014 Aksiyon Sesler 6.4 382,418

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 78,241

Paris Pahasına
2013 Komedi Sesler 5.7 1,226

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Sesler 6.3 263,377

İsyan
2012 Aksiyon Sesler 6.1 87,622

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Sesler 6.4 84,177
2011 Komedi Sesler 3.9 563
2007 Belgesel Sesler 7.4 490
2007 Belgesel Sesler 7.2 1,315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018