Giriş Kayıt
Stéphane Bucher

Stéphane Bucher


Sesler, Oyuncu

Stéphane Bucher, sesler, oyuncu. Takip: İstanbul (2012), İsyan (2012), Hedefteki Adam (2014), İçeride (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Sesler 6.6 70,266

İçeride
2016 Dram Sesler 4.7 7,971
2016 Dram Sesler 5.7 43
2015 Komedi Oyuncu
Sesler
5.2 200

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Sesler 6.0 150,662

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 55,325
2014 Aksiyon Sesler 6.4 367,389

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 75,719

Paris Pahasına
2013 Komedi Sesler 5.7 1,226

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Sesler 6.3 256,649

İsyan
2012 Aksiyon Sesler 6.1 86,078

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Sesler 6.4 81,723
2011 Komedi Sesler 3.9 563
2007 Belgesel Sesler 7.4 490
2007 Belgesel Sesler 7.2 1,315
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017