Giriş Kayıt
Stéphane Bucher

Stéphane Bucher


Sesler, Oyuncu

Stéphane Bucher, sesler, oyuncu. Takip: İstanbul (2012), İsyan (2012), Hedefteki Adam (2014), İçeride (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Sesler 6.5 102,081

İçeride
2016 Dram Sesler 4.7 8,655
2016 Dram Sesler 5.7 43
2015 Komedi Oyuncu
Sesler
5.2 200

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Sesler 6.0 153,215

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 55,973
2014 Aksiyon Sesler 6.4 374,042

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 76,724

Paris Pahasına
2013 Komedi Sesler 5.7 1,226

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Sesler 6.3 259,520

İsyan
2012 Aksiyon Sesler 6.1 86,767

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Sesler 6.4 82,600
2011 Komedi Sesler 3.9 563
2007 Belgesel Sesler 7.4 490
2007 Belgesel Sesler 7.2 1,315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018