Giriş Kayıt
Anthony Byrne

Anthony Byrne (41)


Yönetmen, Senarist

Anthony Byrne, 09 Eylül 1975 Dublin, İrlanda doğumlu yönetmen, senarist. Son Krallık (2015), Ripper Street (2012), Mr Selfridge (2013), Love/Hate (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1975
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Krallık
2015 Aksiyon Yönetmen 8.3 29,011
2013 Dram Yönetmen 7.7 11,504
2012 Suç Yönetmen 8.1 15,557
2010 Suç Yönetmen 8.4 5,091

A
2010 Dram Yönetmen 7.4 4,350
2007 32 Komedi Yönetmen 6.9 1,300
2007 Dram Yönetmen 7.6 531
2005 30 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 224
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,487
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017