Giriş Kayıt
Anthony Byrne

Anthony Byrne (42)


Yönetmen, Senarist

Anthony Byrne, 09 Eylül 1975 Dublin, İrlanda doğumlu yönetmen, senarist. Son Krallık (2015), Ripper Street (2012), Mr Selfridge (2013), Love/Hate (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1975
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Krallık
2015 Aksiyon Yönetmen 8.3 32,785
2013 Dram Yönetmen 7.7 11,901
2012 Suç Yönetmen 8.1 16,193
2010 Suç Yönetmen 8.4 5,229

A
2010 Dram Yönetmen 7.4 4,495
2007 32 Komedi Yönetmen 6.9 1,300
2007 Dram Yönetmen 7.6 531
2005 30 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 224
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,601
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017