Giriş Kayıt
Sergio Tribastone

Sergio Tribastone


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Sergio Tribastone, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. Gökyüzü Kadar Kırmızı (2006), Sicilya (2009), Yıldız Avcısı (1995), (2002) Julius Caesar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 322

Sicilya
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,449
2009 Korku Set Dekoratörü 5.5 2,192

Gizemli Yolculuk
2006 Dram Set Dekoratörü 5.7 116

Gökyüzü Kadar Kırmızı
2006 Dram Sanat Bölümü 7.8 1,393

Ayrılık Günleri
2005 Dram Set Dekoratörü 5.9 382
2005 Suç Sanat Bölümü 7.3 473
2002 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 1,855

Johnny The Partisan
2000 Dram Set Dekoratörü 6.4 247
1999 Macera Sanat Bölümü    
1997 Fantastik Sanat Bölümü 6.1 178

Yıldız Avcısı
1995 Dram Sanat Bölümü 7.3 3,816
1994 Dram Sanat Bölümü 5.7 84
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017