Giriş Kayıt
Al Edgington

Al Edgington


Yapımcı

Al Edgington, yapımcı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 8.0 225
2010 Belgesel Yapımcı 8.2 1,000
2008 Reality-TV Yapımcı    
2003 Komedi Yapımcı 6.3 1,282
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,277
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017