Giriş Kayıt
Sarah Bastian

Sarah Bastian


Oyuncu

Boise, Idaho, USA, Boise, Idaho, ABD doğumlu oyuncu. The Challenge (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Boise, Idaho, USA
Doğum Yeri: Boise, Idaho, ABD
Diğer Bir İsmi: Sera Bastian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nedimeler
2011 Komedi Çeşitli 6.8 228,796
2011 Komedi Çeşitli 6.3 32,870

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.3 12,528
2008 Aksiyon Oyuncu    
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 141
2005 Dram Oyuncu 6.6 568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017