Giriş Kayıt
Andy Jolliff

Andy Jolliff (49)


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Andy Jolliff, 26 Temmuz 1967 Orange, California, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon, kameraman. Joseph Rüyalar Kralı (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Orange, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.3 426
2013 Komedi Animasyon 5.5 6,037
2013 46 Animasyon Görsel Efekt 4.8 655
2010 43 Animasyon Görsel Efekt    
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.6 32,803

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 41 Animasyon Görsel Efekt 7.2 4,741
2007 40 Animasyon Görsel Efekt    
2007 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.5 90,745

Kahraman İnekler
2004 37 Animasyon Görsel Efekt 5.4 13,823
2003 Animasyon Görsel Efekt
Kameraman
7.8 3,779

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 36 Animasyon Görsel Efekt 5.6 5,754
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,068
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.5 7,110

Koş Ronnie Koş
2002 35 Komedi Görsel Efekt 6.4 4,772
2001 Animasyon Görsel Efekt    

Joseph Rüyalar Kralı
2000 33 Animasyon Görsel Efekt    

Aile Reisi
1999 Animasyon Görsel Efekt 8.2 249,494
1999 Görsel Efekt 6.4 5
1998 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,380
1998 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
   
1993 Komedi Görsel Efekt 6.9 29,882
1993 Animasyon Görsel Efekt 7.5 22,280
1993 Çeşitli    
Film Altyazıları
Live by Night (12,844) Resident Evil: The Final Chapter (5,968) Why Him? (5,539) Rogue One (4,068) Patriots Day (3,215) Hidden Figures (3,058) Assassin's Creed (3,043) Paterson (2,217) Allied (2,206) Split (2,198)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017