Giriş Kayıt
Andy Jolliff

Andy Jolliff (49)


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Andy Jolliff, 26 Temmuz 1967 Orange, California, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon, kameraman. Joseph Rüyalar Kralı (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Orange, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.3 426
2013 Komedi Animasyon 5.5 6,037
2013 46 Animasyon Görsel Efekt 4.8 655
2010 43 Animasyon Görsel Efekt    
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.6 33,091

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 41 Animasyon Görsel Efekt 7.2 4,741
2007 40 Animasyon Görsel Efekt    
2007 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 91,935

Kahraman İnekler
2004 37 Animasyon Görsel Efekt 5.4 13,823
2003 Animasyon Görsel Efekt
Kameraman
7.8 3,779

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 36 Animasyon Görsel Efekt 5.6 5,754
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,068
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.5 7,110

Koş Ronnie Koş
2002 35 Komedi Görsel Efekt 6.4 4,772
2001 Animasyon Görsel Efekt    

Joseph Rüyalar Kralı
2000 33 Animasyon Görsel Efekt    

Aile Reisi
1999 Animasyon Görsel Efekt 8.2 251,881
1999 Görsel Efekt 6.4 5
1998 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,380
1993 Komedi Görsel Efekt 6.9 30,169
1993 Animasyon Görsel Efekt 7.5 22,540
1993 Çeşitli    
1991 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
7.5 17,048
Dizi Altyazıları
Fargo (5,829) Arrow (5,276) The Flash (4,491) American Gods (4,196) The 100 (3,999) 12 Monkeys (3,089) Better Call Saul (2,949) Supernatural (2,659) Game of Thrones (2,589) Lucifer (2,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017