Giriş Kayıt
Andy Jolliff

Andy Jolliff (50)


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Andy Jolliff, 26 Temmuz 1967 Orange, California, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon, kameraman. Joseph Rüyalar Kralı (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Orange, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.2 599
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.3 426
2013 Komedi Animasyon 5.5 6,037
2013 46 Animasyon Görsel Efekt 4.8 655
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 8,694
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.6 34,129

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 41 Animasyon Görsel Efekt 7.2 4,741
2007 40 Animasyon Görsel Efekt    
2007 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 95,609

Kahraman İnekler
2004 37 Animasyon Görsel Efekt 5.4 13,823
2003 Animasyon Görsel Efekt
Kameraman
7.8 3,779

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 36 Animasyon Görsel Efekt 5.6 6,189
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,068
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.5 7,110

Koş Ronnie Koş
2002 35 Komedi Görsel Efekt 6.4 4,772
2001 Animasyon Görsel Efekt    

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 7,679
1999 Görsel Efekt 6.4 5

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 260,865
1998 Animasyon Görsel Efekt 6.8 1,380
1993 Komedi Görsel Efekt 6.9 31,034
1993 Animasyon Görsel Efekt 7.5 23,187
1993 Çeşitli    
1991 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
7.5 17,048
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017