Giriş Kayıt
Pamela Farmer

Pamela Farmer


Makyaj

Pamela Farmer, makyaj. Hız Çetesi (2003), Fat Actress (2005), The Real (2013), (2000) Girlfriends (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pam Farmer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Talk-Show Makyaj 5.7 659
2013 Dram Makyaj 7.1 1,870
2007 Komedi Makyaj 3.9 283
2007 Reality-TV Makyaj 5.4 74
2005 Komedi Makyaj 6.2 728

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Makyaj 4.6 11,125
2000 Komedi Makyaj 7.0 2,571
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017