Giriş Kayıt
Pamela Farmer

Pamela Farmer


Makyaj

Pamela Farmer, makyaj. Hız Çetesi (2003), Fat Actress (2005), The Real (2013), (2000) Girlfriends (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pam Farmer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Talk-Show Makyaj 5.3 944
2013 Dram Makyaj 7.2 2,040
2007 Komedi Makyaj 3.9 283
2007 Reality-TV Makyaj 5.4 74
2005 Komedi Makyaj 6.2 728

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Makyaj 4.6 11,443
2000 Komedi Makyaj 7.1 2,746
Dizi Altyazıları
Westworld (7,162) The Flash (4,652) The 100 (4,506) La casa de papel (4,366) The Expanse (3,020) Legion (2,767) Supernatural (2,395) Krypton (1,932) The Big Bang Theory (1,887) Colony (1,866)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018