Giriş Kayıt
Meg Bauman

Meg Bauman (30)


Oyuncu

Megan Nicole Bauman, 17 Mart 1987 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Fushigi no umi no Nadia (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Megan Nicole Bauman
Doğum Tarihi: 17 Mart 1987
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 25 Animasyon Oyuncu    
2011 24 Animasyon Oyuncu    
2002 15 Animasyon Oyuncu    
2001 14 Animasyon Oyuncu    
1995 Animasyon Oyuncu 6.6 123
1990 Animasyon Oyuncu 8.1 980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017