Giriş Kayıt
Alagam Perumal

Alagam Perumal


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Alagam Perumal, oyuncu, yönetmen asistanı. Kattradhu Thamizh (2007), Aayirathil Oruvan (2010), (2014) Jilla (2014), (2016) Theri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Azhagam Perumal | N. Alagam Perumal | Perumal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,156
2016 Dram Oyuncu 6.4 220
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 360
2015 Komedi Oyuncu 7.4 1,876
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 193
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 137
2015 Müzikal Oyuncu 6.5 475
2014 Gerilim Oyuncu 5.4 257
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 7,448
2011 Aksiyon Oyuncu 3.5 458
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 7,388
2010 Dram Oyuncu 7.9 1,492
2010 Aksiyon Oyuncu 4.6 27
2010 Macera Oyuncu 7.5 1,883
2007 Dram Oyuncu 8.5 1,106
2007 Biyografi 7.8 14,855
1995 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 6,584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017