Giriş Kayıt
Thomas Perkins

Thomas Perkins


Animasyon, Sanat Bölümü, Oyuncu

Thomas Perkins, animasyon, sanat bölümü, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Thomas N. Perkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 5.1 1,846
2015 Animasyon Animasyon 6.8 163
2015 Animasyon Animasyon 7.6 1,517
2014 Animasyon Animasyon    
2013 Animasyon Animasyon 5.8 15

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Animasyon 7.4 2,927
2012 Animasyon Animasyon 6.0 1,057

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Animasyon 7.2 7,618

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 4,131
2010 Animasyon Animasyon    

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.1 13,412
2010 Animasyon Animasyon    

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Animasyon 8.3 10,495
2010 Animasyon Animasyon 8.0 4,903

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Animasyon 7.2 12,671

Yeşil Fener: İlk Işık
2009 Animasyon Animasyon 7.2 9,575
2009 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 8.1 6,373
2008 Animasyon Animasyon 7.0 3,571
2007 Animasyon Animasyon 6.6 1,291
2007 Animasyon Animasyon    

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Animasyon 6.3 55,150
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Animasyon 7.1 6,958

Batman Dracula'ya Karşı
2005 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Animasyon 7.3 7,295
2000 Animasyon Animasyon 7.4 14,962
1998 Animasyon Animasyon 6.8 1,380
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017