Giriş Kayıt
Thomas Perkins

Thomas Perkins


Animasyon, Sanat Bölümü, Oyuncu

Thomas Perkins, animasyon, sanat bölümü, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Thomas N. Perkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 5.1 1,946
2015 Animasyon Animasyon 6.9 168
2015 Animasyon Animasyon 7.6 1,628
2014 Animasyon Animasyon    
2013 Animasyon Animasyon 5.8 15

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Animasyon 7.4 2,927
2012 Animasyon Animasyon 6.0 1,057
2012 Animasyon Animasyon 7.3 159

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Animasyon 7.2 7,869

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 4,131
2010 Animasyon Animasyon    

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.1 13,412
2010 Animasyon Animasyon    

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Animasyon 8.3 10,685
2010 Animasyon Animasyon 8.0 5,125

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Animasyon 7.2 12,671

Yeşil Fener: İlk Işık
2009 Animasyon Animasyon 7.2 9,575
2009 Animasyon Animasyon    

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Animasyon 7.0 3,713
2008 Animasyon Animasyon 8.1 7,377
2007 Animasyon Animasyon 6.6 1,291

Ben 10: Omnitrix'in Sırrı
2007 Animasyon Animasyon 7.1 858

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Animasyon 6.3 55,591
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Animasyon 7.1 7,227

Batman Dracula'ya Karşı
2005 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Animasyon 3.9 196
2004 Animasyon Animasyon 7.3 7,502
2000 Animasyon Animasyon 7.4 15,131
1998 Animasyon Animasyon 6.8 1,380
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017