Giriş Kayıt
Luciana Carro

Luciana Carro (36)


Oyuncu

Luciana Carro, 23 Mart 1981 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Zafer Patenleri (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1981
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lucianna Carro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 92
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 22

Zaman Sapması
2014 33 Bilim-Kurgu 6.5 30,683
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 24,388
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 76,855
2010 29 Aksiyon Oyuncu 2.5 199
2009 28 Aksiyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,123

Zafer Patenleri
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 134,536
2006 25 Komedi Oyuncu 3.8 3,987

Kirli Para
2005 24 Dram Oyuncu 6.2 37,737

Cinayet Uzmanı
2005 24 Suç Oyuncu    

İki Fıstık
2004 23 Suç Oyuncu 5.5 103,639
2004 Dram Oyuncu 7.6 20,330
2004 23 Komedi Oyuncu 6.2 1,191

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 126,067
2002 Dram Oyuncu 7.4 10,688
2001 Macera Oyuncu 7.5 100,093
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017