Giriş Kayıt
Luciana Carro

Luciana Carro (36)


Oyuncu

Luciana Carro, 23 Mart 1981 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Zafer Patenleri (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1981
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lucianna Carro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 92
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 22

Zaman Sapması
2014 33 Bilim-Kurgu 6.5 33,521
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 25,636
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 78,917
2010 29 Aksiyon Oyuncu 2.5 199
2009 28 Aksiyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,588

Zafer Patenleri
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 138,374
2006 25 Komedi Oyuncu 3.8 3,987

Kirli Para
2005 24 Dram Oyuncu 6.2 38,832

Cinayet Uzmanı
2005 24 Suç Oyuncu    

İki Fıstık
2004 23 Suç Oyuncu 5.5 108,638
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,029
2004 23 Komedi Oyuncu 6.2 1,191

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 131,031
2002 Dram Oyuncu 7.4 10,993
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,976
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017