Giriş Kayıt
Serge Umé

Serge Umé


Görsel Efekt, Animasyon, Özel Efekt, Yapımcı

Serge Umé, görsel efekt, animasyon, Özel efekt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yapımcı 6.4 1,610
2012 Animasyon Animasyon 7.3 865
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 1,447

İki Arkadaş
2012 Animasyon Animasyon 7.9 12,377
2011 Dram Görsel Efekt 5.9 286

Bay Hiçkimse
2009 Dram Görsel Efekt 7.9 174,080

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 Dram Görsel Efekt 7.2 1,049
2009 Görsel Efekt 6.8 157

Büyülü Kitap
2009 Animasyon Animasyon
Çeşitli
7.7 24,409
2008 Belgesel Görsel Efekt
Animasyon
   

Yuva
2008 Dram Özel Efekt 7.0 3,220
2007 Gerilim Özel Efekt 5.6 100

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Yapımcı
Özel Efekt
6.5 61
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017