Giriş Kayıt
Naoyuki Tomomatsu

Naoyuki Tomomatsu (50)


Yönetmen, Senarist

Naoyuki Tomomatsu, 01 Ocak 1967 Osaka, Japonya doğumlu yönetmen, senarist.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1967
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Korku Senarist
Yönetmen
4.9 24
2013 46 Korku Senarist
Yönetmen
4.1 162
2013 46 Korku Senarist
Yönetmen
4.0 121
2012 45 Korku Yönetmen
Senarist
7.2 19
2012 45 Korku Senarist
Yönetmen
4.0 500
2011 44 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
3.6 217
2010 43 Yetişkin Senarist
Yönetmen
5.8 17
2009 42 Korku Yönetmen
Senarist
4.8 51
2009 42 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.9 2,804
2008 41 Dram Yönetmen 5.7 143
2006 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.5 360
2001 34 Komedi Yönetmen 5.1 1,412
2001 34 Korku Senarist 6.6 247

Eat The Schoolgirl
1997 30 Korku Senarist
Yönetmen
4.6 313
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017