Giriş Kayıt
Linus Eklund

Linus Eklund


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Linus Eklund, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 623
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 168
2013 Dram Görüntü Yönetmeni    

Saklı Çocuk
2013 Suç Kameraman 5.9 1,243
2013 Suç Görüntü Yönetmeni    
2012 Suç Kameraman    
2011 Suç Kameraman    

Canavar
2011 Dram 4.9 250
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 2,267

Kolay Para
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 14,059
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 229
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.7 29

Hırsızlar
2003 Aksiyon Kameraman 4.9 1,468
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017