Giriş Kayıt
Pablo Derqui

Pablo Derqui (40)


Oyuncu

Pablo Derqui, 10 Ağustos 1976 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. Julia'nın Gözleri (2010), Davetsiz Misafir (2004), (2016) Neruda (2016), (2006) Salvador (Puig Antich) (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pau Derki | Pau Derqui | Pablo Derquí
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Biyografi Oyuncu 7.2 4,145
2016 40 Dram Oyuncu 7.8 56
2016 Gerilim Oyuncu 8.1 86
2015 39 Dram Oyuncu 7.3 50

Medyum
2012 36 Dram Oyuncu 6.2 50,634
2012 Tarihi Oyuncu    
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 912

Julia'nın Gözleri
2010 34 Korku Oyuncu 6.7 22,311

Aşk ve Öbür Cinler
2009 33 Oyuncu 6.4 383
2007 31 Dram Oyuncu 6.3 159

En İyilerim
2007 31 Dram Oyuncu 6.2 218
2006 30 Dram Oyuncu 7.4 2,677

Davetsiz Misafir
2004 28 Dram Oyuncu 6.9 4,130
2003 27 Macera Oyuncu 6.9 947
2002 26 Dram Oyuncu 6.8 28
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017