Giriş Kayıt
Ralph Kelsey

Ralph Kelsey


Sesler

Ralph Kelsey, sesler. Big Fan (2009), Vice (2013), (2006) 30 Rock 1 (2006), (1992) The Adventures of Pete & Pete (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sesler 5.9 278
2013 Belgesel Sesler 8.9 3,535
2009 Komedi Sesler 6.7 8,004
2008 Komedi Sesler 8.3 332
2007 Dram 6.1 1,490

30 Rock 1
2006 Komedi Sesler 8.2 96,908
2006 Korku 3.0 819
2000 Komedi Sesler 6.5 1,962
1992 Komedi Sesler 8.4 8,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017