Giriş Kayıt
Lina Wong

Lina Wong (37)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Lina Shiuliang Wong, 11 Ağustos 1979 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Craigslist Katili (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lina Shiuliang Wong
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 4.8 372
2017 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2017 Suç Yapımcı 5.0 348
2017 Komedi Yapımcı 7.9 56
2015 36 Suç Yapımcı 5.7 804
2015 36 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2014 35 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2014 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.0 2,603
2013 34 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 171
2013 34 Komedi    
2013 34 Romantik Yapımcı 4.8 136
2012 33 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2012 33 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2012 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 183
2012 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2011 32 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2011 32 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2011 32 Komedi Yapımcı    

Craigslist Katili
2011 32 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2010 31 Dram Yapım Yöneticisi    
2010 31 Dram Yapım Yöneticisi    
2010 31 Biyografi Yapım Yöneticisi    
2009 30 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2009 30 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2009 30 Aile 0
Çeşitli
   
2009 30 Western Çeşitli    

Denizde Esaret
2008 29 Aksiyon Yapımcı
0
Çeşitli
   

Köpekbalıkları
2008 29 Aksiyon Yapımcı    
2007 28 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
   
2005 26 Çeşitli    
2005 26 Dram Çeşitli 6.8 237
2004 25 Romantik Çeşitli 6.5 1,697
2004 25 Western Çeşitli 5.9 278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017