Giriş Kayıt
Daisuke Kishio

Daisuke Kishio (43)


Oyuncu

Daisuke Kishio, 28 Mart 1974 Matsusaka, Japonya doğumlu oyuncu. "Rozario to banpaia" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1974
Doğum Yeri: Matsusaka, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 10,041
2014 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 571
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 164
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 1,741
2012 38 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 135
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 876
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 37
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,477

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 15,148
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 31
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 34 Animasyon Oyuncu 6.8 2,033
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 2,570
2008 34 Animasyon Oyuncu 6.4 60
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 346
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 29
2007 33 Animasyon Oyuncu 7.1 2,056
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 26
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 20
2006 Animasyon Oyuncu 8.8 3,396
2004 30 Animasyon Oyuncu 6.4 230
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 35,006
2004 30 Animasyon Oyuncu 6.8 39
2003 Animasyon Oyuncu 6.6 75

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 11,764

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 47,524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017