Giriş Kayıt
Brian Hillard

Brian Hillard


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Brian Hillard, makyaj, Özel efekt, yapımcı. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Katliam Gecesi (2006), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2012) Yedi Psikopat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Hillard | Brian Keith Hillard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Makyaj 6.8 65,949

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 212,252
2012 Aksiyon Makyaj 3.6 6,435
2012 Kısa Metraj Yapımcı    

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 211,118
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 188,414
2009 Macera Makyaj 5.8 10,848

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Özel Efekt 7.1 127,149

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 121,331

Lanetli Ev
2009 Dram Özel Efekt 5.9 54,534

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.2 125,868

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Özel Efekt 3.7 18,305
2008 Dram Özel Efekt 5.2 1,576

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Makyaj 7.4 17,325

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Makyaj 8.1 718,427

Ölülerin Savaşı
2007 Korku Makyaj    

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 96,823

Ben Efsaneyim
2007 Dram Özel Efekt 7.2 603,728

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Makyaj 7.5 151,181

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Çeşitli 6.7 24,322

Kılavuz
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.4 39,711

Böcek
2006 Gerilim Özel Efekt 6.1 30,235

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 31,690

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Özel Efekt 7.9 142,277

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Makyaj
Çeşitli
7.1 108,667

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 174,084

Katliam Gecesi
2006 Korku Makyaj 3.8 997

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Makyaj 6.2 79,177
2005 Korku Makyaj    
2005 Aksiyon Makyaj 5.2 95,083

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt 6.2 84,453

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Makyaj 6.5 370,049
2005 Dram Özel Efekt 7.0 263,032
- Macera Makyaj    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018