Giriş Kayıt
Brian Hillard

Brian Hillard


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Brian Hillard, makyaj, Özel efekt, yapımcı. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Katliam Gecesi (2006), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2012) Yedi Psikopat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Hillard | Brian Keith Hillard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Makyaj 6.8 64,033

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 200,458
2012 Aksiyon Makyaj 3.6 6,252
2012 Kısa Metraj Yapımcı    

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 205,364
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 182,586
2009 Macera Makyaj 5.8 10,501

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Özel Efekt 7.1 122,714

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 118,406

Lanetli Ev
2009 Dram Özel Efekt 5.9 53,156

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.2 121,343

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Özel Efekt 3.7 18,305
2008 Dram Özel Efekt 5.2 1,576

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Makyaj    

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Makyaj 8.1 677,548

Ölülerin Savaşı
2007 Korku Makyaj    

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 93,943

Ben Efsaneyim
2007 Dram Özel Efekt 7.2 578,391

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Makyaj 7.5 146,210

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Çeşitli 6.7 24,322

Kılavuz
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.4 38,808

Böcek
2006 Gerilim Özel Efekt 6.1 29,301

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 30,331

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Özel Efekt 7.9 138,829

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Makyaj
Çeşitli
7.1 106,180

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 169,497

Katliam Gecesi
2006 Korku Makyaj 3.8 997

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Makyaj 6.1 74,087
2005 Korku Makyaj    
2005 Aksiyon Makyaj 5.2 92,372

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt 6.2 82,405

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Makyaj 6.5 357,460
2005 Dram Özel Efekt 6.9 253,260
- Macera Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017