Giriş Kayıt
Brian Hillard

Brian Hillard


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Brian Hillard, makyaj, Özel efekt, yapımcı. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Katliam Gecesi (2006), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2012) Yedi Psikopat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Hillard | Brian Keith Hillard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Makyaj 6.8 65,004

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 205,291
2012 Aksiyon Makyaj 3.6 6,258
2012 Kısa Metraj Yapımcı    

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 207,909
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 185,148
2009 Macera Makyaj 5.8 10,501

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Özel Efekt 7.1 124,823

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 119,706

Lanetli Ev
2009 Dram Özel Efekt 5.9 53,669

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.2 123,645

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Özel Efekt 3.7 18,305
2008 Dram Özel Efekt 5.2 1,576

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Makyaj 7.4 17,325

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Makyaj 8.1 695,331

Ölülerin Savaşı
2007 Korku Makyaj    

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 95,237

Ben Efsaneyim
2007 Dram Özel Efekt 7.2 591,221

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Makyaj 7.5 148,706

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Çeşitli 6.7 24,322

Kılavuz
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.4 39,280

Böcek
2006 Gerilim Özel Efekt 6.1 29,760

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 30,991

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Özel Efekt 7.9 140,500

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Makyaj
Çeşitli
7.1 107,381

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 171,879

Katliam Gecesi
2006 Korku Makyaj 3.8 997

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Makyaj 6.1 76,454
2005 Korku Makyaj    
2005 Aksiyon Makyaj 5.2 93,420

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt 6.2 83,529

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Makyaj 6.5 363,208
2005 Dram Özel Efekt 7.0 258,054
- Macera Makyaj    
Dizi Altyazıları
Vikings (8,078) Shameless (6,224) Black Mirror (4,741) Star Trek: Discovery (3,566) The Big Bang Theory (2,207) The Gifted (2,004) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,982) Supernatural (1,948) Bron/Broen (1,259) Knightfall (1,223)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018