Giriş Kayıt
Brian Hillard

Brian Hillard


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Brian Hillard, makyaj, Özel efekt, yapımcı. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Katliam Gecesi (2006), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2012) Yedi Psikopat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Hillard | Brian Keith Hillard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Makyaj 6.8 65,658

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 210,592
2012 Aksiyon Makyaj 3.6 6,435
2012 Kısa Metraj Yapımcı    

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 210,113
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 114

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 187,081
2009 Macera Makyaj 5.8 10,848

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Özel Efekt 7.1 126,360

Oyuncu
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 120,741

Lanetli Ev
2009 Dram Özel Efekt 5.9 54,190

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.2 125,088

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Özel Efekt 3.7 18,305
2008 Dram Özel Efekt 5.2 1,576

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Makyaj 7.4 17,325

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Makyaj 8.1 711,408

Ölülerin Savaşı
2007 Korku Makyaj    

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 96,287

Ben Efsaneyim
2007 Dram Özel Efekt 7.2 599,758

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Makyaj 7.5 150,281

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Çeşitli 6.7 24,322

Kılavuz
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.4 39,528

Böcek
2006 Gerilim Özel Efekt 6.1 30,075

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 31,460

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Özel Efekt 7.9 141,689

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Makyaj
Çeşitli
7.1 108,239

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 173,284

Katliam Gecesi
2006 Korku Makyaj 3.8 997

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Makyaj 6.2 78,396
2005 Korku Makyaj    
2005 Aksiyon Makyaj 5.2 94,455

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt 6.2 84,111

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Makyaj 6.5 367,814
2005 Dram Özel Efekt 7.0 261,315
- Macera Makyaj    
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,722) Den of Thieves (2,851) Hostiles (2,740) 12 Strong (2,623) Maze Runner: The Death Cure (2,454) Winchester (1,858) Submergence (1,556) Peter Rabbit (1,520) The Commuter (1,172) Wildling (940)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,559) Supernatural (3,770) The Flash (3,512) The Terror (3,266) Legion (3,112) The Big Bang Theory (2,056) The Crossing (1,971) The Expanse (1,881) Gotham (1,743) Arrow (1,677)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018