Giriş Kayıt
Geun-yeong Mun

Geun-yeong Mun (30)


Oyuncu

Geun-yeong Mun, 06 Mayıs 1987 Gwangju, Güney Kore doğumlu oyuncu. Karanlık Sırlar (2003), Benim Küçük Gelinim (2004), Masum Adımlar (2005), Taht (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Gwangju, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Geun-yeong Mun
Takma İsmi: Geun-Young Moon
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
7.4 (5 Oy)
  • Currently 148/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gizem Oyuncu 8.0 37

Taht
2015 28 Dram Oyuncu 7.2 675
2013 Dram Oyuncu 7.2 30
2012 Oyuncu 6.8 121
2012 Oyuncu    

Evlen Benimle, Mary!
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 1,009
2010 Dram Oyuncu 7.2 125
2008 Tarihi Oyuncu 8.5 65

Sevme Beni
2006 19 Romantik Oyuncu 6.8 431

Masum Adımlar
2005 18 Komedi Oyuncu 6.9 1,192

Benim Küçük Gelinim
2004 17 Komedi Oyuncu 7.2 3,800

Karanlık Sırlar
2003 16 Dram Oyuncu 7.3 46,040
2003 16 Oyuncu    

Âşıklar Konçertosu
2002 15 Dram Oyuncu 7.3 1,492
2002 Dram Oyuncu    
2001 14 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017