Giriş Kayıt
Seo-hyeong Kim

Seo-hyeong Kim (44)


Oyuncu

Seo-hyeong Kim, 28 Ekim 1973 Güney Kore doğumlu oyuncu. Ak-Nyeo (2017), Fısıltılı Koridorlar 4: Ses (2005), Kara Ev (2007), (2013) Berlin Dosyası (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1973
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Akrep
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,235
2016 Suç Oyuncu 7.6 13

Berlin Dosyası
2013 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,956
2010 Oyuncu 8.4 29

Kara Ev
2007 34 Korku Oyuncu 6.3 753
2007 34 Oyuncu    
2006 33 Korku Oyuncu 5.6 291

Vahşet Şehri
2006 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,566

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 32 Korku Oyuncu 6.6 1,035
2005 Dram Oyuncu 8.2 53
2004 Komedi Oyuncu 7.8 89
2003 30 Oyuncu    
2003 30 Dram Oyuncu 5.2 398
2002 29 Komedi Oyuncu 5.7 173

Gökkuşağı'nın Sırrı
2002 29 Dram Oyuncu 7.1 340
2001 28 Dram Oyuncu 5.9 61

Kayıt
2000 27 Korku Oyuncu 4.6 198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017