Giriş Kayıt
Trip Hope

Trip Hope (45)


Oyuncu, Yapımcı, Casting

Trip Hope, 13 Temmuz 1972 Charlotte, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, casting. The Human Race (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Charlotte, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: A.K. Walker
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
   
2013 41 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Casting
5.4 10,497
2008 36 Dram Oyuncu    
2007 Korku Oyuncu    
2007 35 Dram Oyuncu
Casting
6.3 1,954

Örümcek Adam
2002 30 Aksiyon Çeşitli 7.3 608,591
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018