Giriş Kayıt
Dan DeLuca

Dan DeLuca (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Dan DeLuca, 11 Kasım 1970 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen. Two-Minute Heist (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1970
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Zero Lucas | Zero
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 698
2015 45 Macera Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.4 34
2009 39 Komedi Oyuncu 6.4 11,515
2007 37 Komedi Oyuncu 6.7 11,938

Geçmişin İzleri
2006 36 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.0 2,784
2002 Suç Oyuncu 9.3 215,077
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017