Giriş Kayıt
Robert Newell

Robert Newell


Oyuncu

Robert Newell, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Oyuncu 8.4 18,191

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 46,935

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 396,377
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 100
2002 Animasyon Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 23
1995 Animasyon Oyuncu 6.6 123
1994 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017