Giriş Kayıt
Robert Newell

Robert Newell


Oyuncu

Robert Newell, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Oyuncu 8.4 18,191

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 48,117

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 405,829
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 100
2002 Animasyon Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 23
1995 Animasyon Oyuncu 6.6 123
1994 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018