Giriş Kayıt
Seok-hun Kim

Seok-hun Kim (44)


Oyuncu

Seok-hun Kim, 15 Nisan 1972 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Tyubeu (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1972
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Koç
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 40 Suç Oyuncu    

Banjjak Banjjak Bitnaneun
2011 Oyuncu    

Cheon Chu Tae Hu
2008 36 Oyuncu    

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 129
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 32 Dram Oyuncu 4.6 99
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,189
2002 Oyuncu    
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.5 373
2000 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,025) Rogue One (5,729) Split (4,329) Assassin's Creed (3,158) Hidden Figures (2,832) Paterson (2,580) Brimstone (2,459) Patriots Day (1,805) The Institute (1,605) The Great Wall (1,421)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,478) Legion (7,986) Arrow (4,788) Legends of Tomorrow (2,434) The Expanse (2,265) Into the Badlands (2,170) Vikings (2,031) The Blacklist (1,965) Black Sails (1,772) 24: Legacy (1,688)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017