Giriş Kayıt
Mandell Winter

Mandell Winter


Sesler

Mandell Winter, sesler. 9 Ay 10 Gün (2006), Vahşi Batı Komedi Şovu (2006), (2014) Adalet (2014), (2013) Sıcak Kalpler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 Dram Sesler    
2016 Dram Sesler 7.8 46,839

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sesler 6.9 136,680

Son Şans
2015 Aksiyon Sesler 7.4 175,874

İşimiz İş
2015 Komedi Sesler 5.4 25,993

Adalet
2014 Aksiyon Sesler 7.2 254,445
2014 Suç Sesler 9.0 371,566
2014 Korku Sesler 5.2 6,716
2014 Kısa Metraj Sesler    
2013 Gerilim Sesler    

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.7 192,049

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Sesler 5.9 64,618

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Sesler 6.5 218,489

Büyük Düğün
2013 Komedi Sesler 5.6 40,619

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sesler 6.9 196,372

Eski Dostlar
2012 Komedi Sesler 6.5 47,724

Ölüme Doğru
2012 Suç Sesler 6.3 34,324

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Sesler 6.2 117,671
2012 Belgesel Sesler    

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sesler 5.6 74,632
2012 Biyografi Sesler    

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Sesler 6.2 40,782

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sesler 6.0 144,779

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Sesler 5.2 85,798
2011 Dram Sesler 5.1 896
2011 Gerilim Sesler 2.7 703
2011 Komedi Sesler 5.4 1,655

Mekanik
2011 Aksiyon Sesler 6.6 131,348
2010 Gerilim Sesler 4.3 181
2010 Dram Sesler 7.8 47

Koğuş
2010 Korku Sesler 5.6 35,863

Yılan Kadın
2010 Komedi Sesler 2.9 1,163
2010 Dram Sesler 5.5 1,599

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Sesler 7.2 78,701

Kestirme Yol
2010 Dram Sesler 6.6 9,124

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sesler 6.5 287,986
2010 Dram Sesler 5.8 466

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Sesler 4.9 195,655
2010 Suç Sesler 4.7 3,244
2010 Kısa Metraj Sesler 8.1 14
2010 Komedi Sesler 5.9 6,476

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 39,134

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 283,112
2009 Korku Sesler 4.8 3,435

Haberci
2009 Dram Sesler 7.2 30,292
2009 Komedi Sesler 5.8 496
2009 Komedi Sesler 6.2 1,279

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Sesler 6.1 3,139
2008 Komedi Sesler    

Yılanlar
2008 Aksiyon Sesler 3.7 494
2008 Komedi Sesler 3.2 5,485
2008 Aksiyon Sesler    

Önyargı
2008 Dram Sesler    

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 18,139
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Sesler 3.5 9,609
2007 Komedi Sesler 6.0 9,707

Vadideki Işık
2007 Dram Sesler    

Kılavuz
2007 Aksiyon Sesler 5.4 38,808

Şöhret
2006 Biyografi Sesler 5.4 4,130

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sesler 5.5 33,645

Vahşi Batı Komedi Şovu
2006 Belgesel Sesler 6.2 1,473

Son Durak 3
2006 Korku Sesler 5.8 110,303

9 Ay 10 Gün
2006 Dram Sesler 5.3 540

Volkanik Afet
2006 Aksiyon Sesler    
2006 Dram Sesler 6.4 472
2006 Dram Sesler 6.9 388
2005 Dram Sesler    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sesler 6.2 134,055
2004 Aksiyon Sesler    

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 Animasyon Sesler    
2003 Dram Sesler 6.2 593
2002 Komedi Sesler 7.0 6,320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017