Giriş Kayıt
Mandell Winter

Mandell Winter


Sesler

Mandell Winter, sesler. 9 Ay 10 Gün (2006), Vahşi Batı Komedi Şovu (2006), Locusts: The 8th Plague (2005), (2014) Adalet (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 Dram Sesler 5.2 20,223
2016 Dram Sesler 7.8 52,077

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Sesler 6.9 148,478

Son Şans
2015 Aksiyon Sesler 7.4 183,154

İşimiz İş
2015 Komedi Sesler 5.4 26,566

Adalet
2014 Aksiyon Sesler 7.2 260,361
2014 Suç Sesler 9.0 389,344
2014 Korku Sesler 5.2 6,716
2014 Kısa Metraj Sesler    
2013 Gerilim Sesler    

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.7 196,571

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Sesler 5.9 65,769

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Sesler 6.5 223,085

Büyük Düğün
2013 Komedi Sesler 5.6 41,696

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sesler 6.9 199,725

Eski Dostlar
2012 Komedi Sesler 6.5 48,536

Ölüme Doğru
2012 Suç Sesler 6.3 34,946

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Sesler 6.2 119,508
2012 Belgesel Sesler    

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sesler 5.6 75,938
2012 Biyografi Sesler 7.4 18,761

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Sesler 6.2 41,277

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sesler 6.0 146,955
2011 Suç Sesler 4.7 3,778

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Sesler 5.2 86,994
2011 Dram Sesler 5.1 896
2011 Gerilim Sesler 2.7 703
2011 Komedi Sesler 5.4 1,655

Mekanik
2011 Aksiyon Sesler 6.6 134,044
2010 Gerilim Sesler 4.3 181
2010 Dram Sesler 7.8 47

Koğuş
2010 Korku Sesler 5.6 36,430

Yılan Kadın
2010 Komedi Sesler 2.9 1,163
2010 Dram Sesler 5.5 1,599

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Sesler 7.2 80,349

Kestirme Yol
2010 Dram Sesler 6.6 9,124

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sesler 6.5 293,248
2010 Dram Sesler 5.8 466

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Sesler 4.9 199,230
2010 Kısa Metraj Sesler 8.1 14
2010 Komedi Sesler 5.9 6,476

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 40,305

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 287,288
2009 Korku Sesler 4.8 3,435

Haberci
2009 Dram Sesler 7.2 30,292
2009 Komedi Sesler 5.8 496
2009 Komedi Sesler 6.2 1,279

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Sesler 6.1 3,139
2008 Komedi Sesler    

Yılanlar
2008 Aksiyon Sesler 3.7 494
2008 Komedi Sesler 3.2 5,485
2008 Aksiyon Sesler    

Önyargı
2008 Dram Sesler    

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 18,139
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490

Avanaklar Mangası
2007 Aksiyon Sesler 3.5 9,609
2007 Komedi Sesler 6.0 9,896

Vadideki Işık
2007 Dram Sesler    

Kılavuz
2007 Aksiyon Sesler 5.4 39,365

Şöhret
2006 Biyografi Sesler 5.4 4,130

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sesler 5.5 34,002

Vahşi Batı Komedi Şovu
2006 Belgesel Sesler 6.2 1,473

Son Durak 3
2006 Korku Sesler 5.8 112,971

9 Ay 10 Gün
2006 Dram Sesler 5.3 540

Volkanik Afet
2006 Aksiyon Sesler    
2006 Dram Sesler 6.4 472
2006 Dram Sesler 6.9 388

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sesler 6.3 136,349
2005 Dram Sesler 3.3 696

Keskin Nişancı 3
2004 Aksiyon Sesler 5.3 3,219

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 Animasyon Sesler    
2003 Dram Sesler 6.2 593
2002 Komedi Sesler 7.0 6,320
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018